Verloskundigenpraktijk Samen

"Zwanger zijn doe je samen"

Zwanger zijn doe je samen! Voor deze slogan hebben we natuurlijk niet voor niets gekozen. Je zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis die je niet alleen zelf beleeft maar deelt met je partner en de mensen om je heen. Wij weten ook hoe belangrijk de verloskundige hierbij is. Zij begeleidt jou en je partner in de groei richting de komst van jullie kindje. Zwanger zijn doe je dus ook met je verloskundige!

 

Binnen Geboortecentrum Heusden is Verloskundigenpraktijk Samen gevestigd. Je kunt hier terecht voor alle (medische) zorg rondom je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Maar ook wanneer je een kinderwens hebt kun je terecht met vragen.

 

De praktijk bestaat uit twee verloskundigen, Judith van den Biggelaar en Daniëlle de Louw. Zij zijn er als team om jouw zwangerschap, bevalling en kraambed zo goed en natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Daarnaast is Carlijn Maessen werkzaam als waarneemster en hebben wij een assistente Sanne van Rijswijk. Omdat ze in een klein team werken is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding.

 


Meer weten of aanmelden?