Echoscopie

Iedereen is welkom voor zowel pretecho’s als medische echo’s bij Geboortecentrum Heusden, ook als je bij een andere verloskundige onder zorg bent!

 

De eerste blik op je baby is een onvergetelijk moment! Wij maken daar graag deel van uit. Binnen ons centrum beschikken we over de nieuwste echoapparatuur. Dit betekent dat je voor alle echo's bij ons terecht kunt. Naast alle medische echo's kun je ook extra echo's laten maken, ook wel pretecho's genoemd, bijvoorbeeld een geslachtsbepaling of 3D/4D echo.

 

Bij de pretecho is het tijd om te genieten van je kindje en deze zo mooi mogelijk in beeld te krijgen. Met de nieuwste meest geavanceerde HD-live techniek zijn de beelden van je kindje zéér realistisch waardoor je zelfs de gelaatstrekken van jou, je partner en/of familieleden kunt ontdekken! 

 

Wij staan voor kwaliteit, alle medische echo's die binnen ons centrum gemaakt worden, worden gemaakt door gecertificeerde echoscopistes die aangesloten zijn bij de beroepsvereniging voor echoscopisten (BEN). 

 

Via de Hello mom app krijg je alle foto's en video's direct doorgestuurd naar je telefoon of iPad. Zo kun je deze direct deze met je familie en vrienden. Dit is kosteloos. Wil je liever een USB-stick met waarop de gehele echo gefilmd wordt en ook de uitleg tijdens de echo wordt opgenomen? Ook dat is mogelijk!

Medische echo's

Je kunt bij ons terecht voor alle medische echo's tijdens je zwangerschap. 

Pretecho's

Ons echoapparaat beschikt over de nieuwste technieken en kan je kindje zowel in 2D als 3/4D prachtig in beeld brengen. 

Tarieven

Medische echo's krijg je vaak direct vergoed door de zorgverzekeraar. Pretecho's moet je zelf betalen

Afspraak maken?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.