Cursus: Hypnobirthing

HypnoBirthing® is een ontspannen en stress-vrije methode die gebaseerd is op het feit dat alle baby’s op een zachte, kalme en liefdevolle manier geboren zouden moeten worden. In principe leer je niets nieuws tijdens deze cursus. Tenminste, je gaat niet leren om geboorte te geven aan jouw baby. Dat kun je namelijk al! Vaak is een positieve ondersteuning van dit natuurlijke

proces welkom en van grote toegevoegde waarde.

Deze cursus gaat jou als zwangere vrouw, samen met je lichaam helpen om in een optimale status te komen en te blijven waarin jij ontspannen en op een natuurlijke manier een mooie geboorte voor jouw/jullie kindje kan beleven. Je gaat dus handreikingen krijgen om het vrouwenlichaam aan te zetten te doen waarvoor het ook gemaakt is.

 

Denken én doen

HypnoBirthing Den Bosch biedt een complete zwangerschapscursus: naast kennis over zwangerschap en het geboorteproces doen we ook veel oefeningen. Je leert om te ontspannen, effectief te ademen en vaardig te worden in het centreren van je aandacht (de hypnose) op wat voor jou belangrijk is tijdens het geboorteproces. Ook praten we over hoe jouw gedachten je lichaam kunnen beïnvloeden op een positieve manier en welk effect hormonen hebben op het lichaam. Er is aandacht voor de eerste periode na de geboorte, het samenzijn met je kindje in het gezin. De (borst)voeding en (prenatale) binding komen aan bod. Je bent als aanstaande moeder samen met jouw geboortepartner welkom.

Door wie?

De cursus wordt gegeven door Joke van Strijp, eigenaresse van Hypnobirthing Den Bosch

Wanneer?

Op dit moment staat er nog geen cursus gepland, maar als je je interesse hieronder aangeeft kunnen we deze voor inplannen.

Kosten?

De cursus kost €330,-. Ben je cliënt bij Verloskundigenpraktijk Samen dan krijg je 5% korting.


Meer weten of Aanmelden?

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.